İsminiz : Meryem! Kayıt tarihi : 10/10/10 Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Nerden : Almanya / KöLn Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 23 Rep Puanı : 0
Konu: 'Seni Birakmicam' Ptsi Ocak 17, 2011 6:16 am
Kerim 18.bölüm fragmaninda gördügümüz gibi 'Bosanmicam , Seni Birakmicam' diyor ! Fatmagül hic bir sey söylemiyor.. Eskiden oLsa cevabiiii hazirdi simdi ise susiyor. yoksa fragman yaniltisimi ? benceeee degil.. Fatmagüül azicikda olsa yumusiyor ! Siz ne düsüniyorsunuz ?
Edward Banlanmış Üye
İsminiz : Bilgin Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 31 Nerden : Bulgaristan Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 843 Rep Puanı : 11 Uyarı Durumu :
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Paz Ocak 30, 2011 7:24 pm
fatmagul asik oluyor
!Nursena! Isınan Üye
İsminiz : Nursena Kayıt tarihi : 04/01/11 Mesaj Sayısı : 66 Yaş : 27 Nerden : dünyadan... Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 85 Rep Puanı : -1
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Paz Ocak 30, 2011 9:07 pm
bence de...
ßatıkan&Serenay Isınan Üye
Kayıt tarihi : 28/01/11 Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 194 Rep Puanı : 8
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Ptsi Ocak 31, 2011 4:26 am
Bence de aşık oluyor. Mustafa ona gelicek ama o istemeyecek Mustafa'yı. Tabi Kerim'e de hemen belli etmez sevgisini.
Edward Banlanmış Üye
İsminiz : Bilgin Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 31 Nerden : Bulgaristan Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 843 Rep Puanı : 11 Uyarı Durumu :
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Salı Şub. 01, 2011 12:06 am
kerim belli etti bile sevgisini evet mustafya geri dinmicek
Gulden Selim Yeni Üye
İsminiz : Meryem! Kayıt tarihi : 10/10/10 Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 29 Nerden : Almanya / KöLn Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 23 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Perş. Şub. 03, 2011 1:35 am
aSqimSin demiş ki:
Bence de aşık oluyor. Mustafa ona gelicek ama o istemeyecek Mustafa'yı. Tabi Kerim'e de hemen belli etmez sevgisini.
Katiliyorum , Gelen Tüyoda Fgül önce Mustafayi sececekmis o karsilasmada ama sora kerime döncekmiss Pek bisey anLamadim ben Mustafaya gidecekmi gitmyeckmi bilinmiyor .. Buarada Mustafayla karsilasma bölüm sonu olacakmish ordaaa kerimdeee olcakmis Yikilcak cocuk yine yaa Nedir BU Cocugun cektigi ?
ßatıkan&Serenay Isınan Üye
Kayıt tarihi : 28/01/11 Mesaj Sayısı : 114 Yaş : 33 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 194 Rep Puanı : 8
Konu: Geri: 'Seni Birakmicam' Perş. Şub. 03, 2011 2:17 am
Gulden Selim demiş ki:
aSqimSin demiş ki:
Katiliyorum , Gelen Tüyoda Fgül önce Mustafayi sececekmis o karsilasmada ama sora kerime döncekmiss Pek bisey anLamadim ben Mustafaya gidecekmi gitmyeckmi bilinmiyor .. Buarada Mustafayla karsilasma bölüm sonu olacakmish ordaaa kerimdeee olcakmis Yikilcak cocuk yine yaa Nedir BU Cocugun cektigi ?
Gelen tüyo nerden Sağlam yerden olsun İlk Mustafa'ya gitmesi çok normal. Çünkü olaydan sonra onunla konuşma fırsatı bulamadı, içinde kalmıştır. Kerim'i sonradan seçecek zaten. Hemen aşık olursa ben hiç hoşlanmam bu durumdan. Kerim kendisi de kabul ediyor. ''O da 4 suçludan biri'' Birşey yapmaması onun suçsuz olduğunu göstermez. O yüzden ben hemen istemiyorum Kerim ile sevgili olsunlar. Biraz çeksin.
Edward Banlanmış Üye