Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 40 Rep Puanı : 0
Konu: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 6:08 pm
Arkadaşlar öncelikle haksız yere özür dilesem de dün bir olay yaşanMIŞ ve benim üyeliğimden küfür edilmiş..
arkadaşlar şuna açıklık getirmek istiyorum dün o küfürü eden ben değildim.. benim her sitede (belki görmüşsünüzdür çoğunuz) kullanıcı adım aydır ve şifremde aynıdır çünkü gerçekten çok koly unutan bir insanım unutmayayım diye her yerde aynı yaptım.
Mahmut abinin sitesindede kullanıcı adım ve şifrem aynı burdaki gibi o da bunu biliyor ve dün bundan yararlanmış BENİM ÜYELİĞİMDEN GİRİP chatbox da bazı çirkince küfürler etmiş.
bugün sitenin admini bilgin ibrahim bana başka bir siteden sorunca şok oldum tesadüftür mahmut abi msnde açıktı ona sordum ve gayet açıkça bana olanları yazdı (eğer inanmayan olursa msn me ekleyip konuşmaları gösterebilirim)
yani demek istediğim dünkü küfürleri eden ben değildim asla da böyle çirkince bir davranışta bulunmam zaten.. bana inanmanızı istiyorum ve tekrar dün için (sonuçta benim üyeliğimden olmuş birşey) hepinizden özür dilerim
Edward Banlanmış Üye
İsminiz : Bilgin Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 675 Yaş : 31 Nerden : Bulgaristan Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 843 Rep Puanı : 11 Uyarı Durumu :
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 6:10 pm
senin ne cok iyi bir uye oldugunu biliyoruz zaten saskindik ozur dilemene gerek yok senin bir sucun yok melis inaniyorum ben sana
|Melis!| Isınan Üye
Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 35 Yaş : 27 Nerden : İstanbul Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 40 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 6:13 pm
bilgin ibrahim demiş ki:
senin ne cok iyi bir uye oldugunu biliyoruz zaten saskindik ozur dilemene gerek yok senin bir sucun yok melis inaniyorum ben sana
teşekkür ederim
orjinal adam deniz Yeni Üye
Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 32 Nerden : bursa Ruh Hali : Yorum Puanı : 13 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 6:38 pm
bende sana inaniyorum melis cok özür dilerim
|Melis!| Isınan Üye
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 6:39 pm
orjinal adam deniz demiş ki:
bende sana inaniyorum melis cok özür dilerim
sağolun arkadaşlar
sorun çözüldü ya özüre gerek yok artık
sibel02 Banlanmış Üye
İsminiz : Sibel Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 1134 Yaş : 31 Nerden : evden Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 1179 Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 9:22 pm
Bu olay olurken ben chatta degildim,ama bilgin bana soylediginde sok oldum,dedim ben bu kizi az cok taniyorum boyle bisey nasil der dedim,ama zaten sen dememissin o kotu sozleri ve beni hakli cikardigin icin sagol
€bru Katılımcı Üye
İsminiz : nasibe ebru Kayıt tarihi : 30/10/10 Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 28 Nerden : mersin Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 151 Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 9:22 pm
melis bnde snn hakkında kötü şnmş sinirlenmiştm özür dilerim.... sende birdaha kmseye sifreni vermezsn heralde bu saygısızlıktan snra
eda97eda Çalışkan Üye
İsminiz : tatlı cadı Kayıt tarihi : 27/10/10 Mesaj Sayısı : 326 Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 418 Rep Puanı : 2
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 9:25 pm
bn dün açmamıştım ama anlattılar bana bn senin öyle bir şey yaptığını hiç inanmamıştım
|Melis!| Isınan Üye
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 9:25 pm
sibel canım sağol güvenin için
Ebru canım zaten vermemiştim mahmut abi kendi sitesinden biliyordu sonra nasıl olduysa burda denemiş sanırım şifreyi ee doğru çıkınca girmiş
eda canım benim sağol
€bru Katılımcı Üye
İsminiz : nasibe ebru Kayıt tarihi : 30/10/10 Mesaj Sayısı : 152 Yaş : 28 Nerden : mersin Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 151 Rep Puanı : 1
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Paz Ekim 31, 2010 9:27 pm
tmm canım önemsiz olay çözüldü ya ona bakalım:)
matmazel nesrin Isınan Üye
Kayıt tarihi : 04/10/10 Mesaj Sayısı : 48 Yaş : 31 Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 48 Rep Puanı : 0
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Ptsi Kas. 01, 2010 12:42 am
burda neler olmus uzuldum
Stalwart
İsminiz : Onur Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 1658 Yaş : 32 Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 2411 Rep Puanı : 21
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Ptsi Kas. 01, 2010 1:07 am
|Melis!| demiş ki:
Arkadaşlar öncelikle haksız yere özür dilesem de dün bir olay yaşanMIŞ ve benim üyeliğimden küfür edilmiş..
arkadaşlar şuna açıklık getirmek istiyorum dün o küfürü eden ben değildim.. benim her sitede (belki görmüşsünüzdür çoğunuz) kullanıcı adım aydır ve şifremde aynıdır çünkü gerçekten çok koly unutan bir insanım unutmayayım diye her yerde aynı yaptım.
Mahmut abinin sitesindede kullanıcı adım ve şifrem aynı burdaki gibi o da bunu biliyor ve dün bundan yararlanmış BENİM ÜYELİĞİMDEN GİRİP chatbox da bazı çirkince küfürler etmiş.
bugün sitenin admini bilgin ibrahim bana başka bir siteden sorunca şok oldum tesadüftür mahmut abi msnde açıktı ona sordum ve gayet açıkça bana olanları yazdı (eğer inanmayan olursa msn me ekleyip konuşmaları gösterebilirim)
yani demek istediğim dünkü küfürleri eden ben değildim asla da böyle çirkince bir davranışta bulunmam zaten.. bana inanmanızı istiyorum ve tekrar dün için (sonuçta benim üyeliğimden olmuş birşey) hepinizden özür dilerim
Bu olaylar olduğunda ben sitede değildim. Bilgin bana anlattı ben melisin böyle bişey yapmayacağını biliyorum ve yapmazda ama mahmuttan böyle bişey beklemezdim. Neyse olan oldu mahmutta banlandı zaten
|Melis!| Isınan Üye
Konu: Geri: Lütfen Herkes Baksın Perş. Kas. 04, 2010 1:43 am
evet olay çözüldü önemli oln o
Stalwart
İsminiz : Onur Kayıt tarihi : 01/10/10 Mesaj Sayısı : 1658 Yaş : 32 Ruh Hali : Tuttuğu Takım : Yorum Puanı : 2411 Rep Puanı : 21